tiistai 22. heinäkuuta 2014

Taas uutta lääkettä

Kävin alkukesästä omalla terkkarilla jatkuvien kipujen ja väsymyksen takia. Fibroepäilynä lähti lähete fysiatrille, aika tulee joskus syys - lokakuulle. Terkkarilääkäri kirjoitti jostain ihme syystä Clotamia joka nyt ei auttanut yhtään (paitsi satunnaisiin hedareihin tehosi tosi hyvin). ADHD-lääkärinikin asiaa vähän ihmetteli ja raapaisi (virtuaalisesti tosin, e-resepti thank goodness) Triptyl - reseptin. Sain sen jo muutama viikko sitten mutta tänään vasta uskalsin aloittaa. Olen ollut lasten kanssa kotona yksin enkä halua olla ainoana vastuuta kantavana auikuisena ihan tokkurassa.

Nyt mies on sekä kesälomalla että kotona ja puoli tuntia sitten meni ensimmäinen 10 mg nappi. Nyt odotan mielenkiinnola / kauhulla mitä tapahtuu.Olen mukana yhdessä fibroryhmässä Facessa ja siellä oli useampi joka on ollut ihan tokkurassa viikkoja ennen kuin ovat lääkkeeseen tottuneet. Toivottavasti mulla ei kestä niin kauaa, lapset pitäisi nimittäin saada kunnialla saada saateltua elämänsä ensimmäistä kertaa päiväkotiin reilun viikon kuluttua.

Muutenkin oon tässä vähän jännän äärellä (jos tällainen kulunut sanonta sallitaan). Hoitovapaa loppui 5 pv sitten ja nyt olen työttömänä työnhakijana, tarkoituksena päästä ammatilliseen kuntoutukseen. Ilmoittauduin toki jo työnhakijaksi netitse, mutta odottelen nyt työkkärin - tai mikä TE-toimisto se nykyään on - soittoa. Kuulemma 28.7. mennessä pitäisi jonkun pirauttaa. Kerranhan mä jo tuon ammatillisen kuntoutuksen aloitin vaan en sitten jatkanut loppuun asti kun en esikoista halunnut alle vuoden ikäisenä hoitoon laittaa.