torstai 2. heinäkuuta 2015

Hemmetin kesä!

Nyt ois koko perhe lomalla. Ja sen kyllä huomaa. Ei minkäänlaisia rutiineja, muksut haluais vaan pelata kaiket päivät, tai tuijottaa piirrettyjä. Tänään ajattelin lähteä niiden kansaa puistoon ilmaiselle lounaalle, mutta kun isompi sanoi ei niin enhän mä sitten saanut omaakaan hanuria ylös tuolista. Nyt ne sitten vinkuu mun niskassa ja kiusaa toisiaan. Ja mun pinna meinaa palaa ihan just. Mies on kisareissulla ja isompi likka mummolassaan eli ei hetken rauhaa tiedossa ennen ensi viikkoa. Lisäksi on ihan liian kuuma olla ulkona, vasta iltapäivällä alkaa olla siedettävää.

No, se valituksista. Positiivista on että eilen tuli rahaa tilille, saan pari laskua maksettua ja käydään tyttöjen kanssa jäätelöautolla. Saatetaan jopa heittäytyä hurjiksi ja ostaa vähän mansikoita ja kermavaahtoa tuosta lähikaupsta samalla kun piipahdetaan postista pari pakettia. Hienoa on myös se, että isompi tyttö osaa  näköjään kohta kirjoittaakin. Kyllä siitä reipas eskarilainen tulee

Stratterasta sen verran että verenpaineet on edelleen lähes normaalit ja pulssi paukuttaa 85 - 100 välillä. Painokin on pysyny lähes samana, nyt pitää vain yrittää hillitä makeanhimo joka tuli näköjään takaisin kun pakkanen täyttyiä jäätelöllä. Olo on ihan hyvä. Miehen mielestä varsinkin lääkitys on nyt kohdallaan kun makkarissa tehdään muutakin kuin nukutaan.