keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Stratteraa

Syynissä käyty. Ihanainen tohtorini oli sitä mieltä että tällä kertaa kokeilemme Stratteraa. Kotona ollessahan pärjäilen ihan kohtalaisesti ilman lääkettä, mutta nyt kävi niin että sain sekä työ- että opiskelupaikan. Molemmat alkavat syksyllä, ja sitä varten on oltava huomattavasti skarpimpi ja aikaansaavampi  kuin nyt.

Sain reseptin jo viime torstaina, mutta lääkkeen vasta eilen. Sitähän ei tietenkään ollut pikkuapteekkimme varastossa, vaan joutuivat tilaamaan tukusta. Ymmärrettävää toki, en valita. Harmitti vain kun olisin halunnut aloittaa lääkkeen viikonloppuna niin ei olisi ollut lasten kuskaamisia ja mies olisi ollut kotona pitämällä mua vähän silmällä. Toivottavasti ei nyt kuitenkaan tule mitään pahempia sivareita että saan lapset päiväkodista kotiin kunnialla.

Onpas muuten ollut aika lääkepainotteista viime aikoina. Pitää yrittää jotain muutakin saada näpyteltyä. On vain viime aikoina jääneet aika vähälle huomiolle nämä blogini kun en vain ole saanut aikaiseksi. Mutta jospa se tästä. Aurinko paistaa, kestä tulee ja sen myötä toivottavasti vähän lisää energiaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti