tiistai 17. joulukuuta 2013

Pelottaa

Nyt pelottaa kuulkaa kaikki. Ei taida olla ihan lääkitys kohallaan. Pelkään että kuolen ja tytöt joutuvat elää ilman äitiä. Pelkään että joku lapsista kuolee. Pelkään että mies kuolee ja jättää mut selviämään yksin kaikesta. Pelkään että äitini kuolee ennenkuin saadaan setvittyä meidän syksyinen riita. Pelkään että appivanhemmat kuolee enkä osaa tukea miestä tarpeeksi siinä tilanteessa. Pelkään omaa vanhenemistani.

Pelkään myös että joulusta ei tule hyvä kun ei ole tarpeeksi lahjoja (materilistista, tiedän, joulun hyvyys ei ole kiinni lahjojen määrästä). Pelkään että lihon takaisin kaikki pudottamani kilot kun ei oo yhtään selkärankaa jouluherkkujen suhteen. Pelkään että tulee musta (=huono?) joulu.

Pelkään hoitovapaan loppumista. Pelkään töihinmenoa. Pelkään opiskelemaan meno. Pelkäänpä pelkääväni pelkäämistäkin. Minä pelkään, sinä pelkäät, hän pelkää...... vittu! Koita tässä sitten olla hyvä ja tasapainoinen äiti ja puoliso. Ei taida olla lääkitys kohallaan. Psykoterapiakin pitää lopettaa kun ei mulla ole varaa maksaa siitä n. 150€/kk.

Eipä sitten muuta. Hyvää Joulua itse kullekin säädylle.


3 kommenttia:

  1. Päivitit blogiasi edellisen kerran kesäkuussa. Onko tämä väli mennyt ihan ok?
    Oletko syönyt Voxraa säännöllisesti? Noita lääkkeitä ei kai saisia lopettaa ja aloittaa aina uudelleen vaan syödä yhtäjaksoisesti tai ei ollenkaan.
    Varmaan sinulla on mahdollisuus mennä lääkäriin mitä pikimmiten, kun olo on noin pelokas. Miehesikin voi auttaa sinua takaisin normaaliin arkeen.
    Mitään todellista aihettahan pelätä ei ole.

    VastaaPoista
  2. Ihan kohtalaisesti on mennyt. Voxraa söin säännöllisesti syksyyn asti, sitten alkoi unohtelu jostain syystä. Syksyisin olen muutenkin voinut aina huonommin kuin kesällä, johtuneeko sitten valon määrän vähenemisestä tai mistä. Tässä oli varmaan viikon jakso etten ottanut Voxraa lainkaan kun lääkkeet loppuivat enkä muistanut että reseptillä on vielä ottamatta kolme purkkia. Tässä alkuvuodesta pitäisi taas mennä moikkaaman omaa lääkäriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä juttu, että voit kohtalaisesti. Onneksi päivä jo pitenee, vaikka minuutin kerrallaan.
      Kysyisin vielä tuosta Voxrasta, että viekö se sinulta unet? Jotkut kertovat, että he eivät saa nukuttua lääkkeen aloittamisen jälkeen.

      Poista