tiistai 19. toukokuuta 2015

Oisko se nyt jo kesä

Ihana ilma tänään! Lapsilla oli päiväkodin kevätjuhlat ja me hieman jännättiin onko samanlainen sadekeli kuin eilenkin. Juhlat oliva tnimittäin ulkona. Kaunista oli kuitenkin, aurinko paistoi ja lämmintä oli reilut toistakymmentä astetta. Hyvin tarkeni syödä jäätelöä ulkoassa perinneleikkien jälkeen.

Huomenna tulee neljä viikkoa Stratteran aloituksesta. Edelleenkään ei ole mitään erityisiä positiivisia vaikutuksia havaittavissa, ainoastaan kymmenet radiokanavat päässäni ovat vaimentuneet, nyt niin on enää pari. Oikeastaan, nyt kun tarkemmin ajattelen, aloitekykykin on hieman kohentunut. Ennen ei ole toiminut kaikkien perheenäitien vie mennessäs, tuo tullessas - siivousmetodi, mutta nykyään ihan sujuvasti nappailen tavaroita kulkeissani ja laittelen paikoilleen.

Olen ottanut nyt viikon 80 mg:ista kapselia ja yllättäen siirtyminen 25:stä isompaan vähensi sivuvaikutuksia. Pumppu takoo edelleen liian vauhdikkaasti mutta olo ei ole enää ihan niin paha. Yritin muutaman kerran ottaa lääkkeen illalla aamun sijaan, koska pari tuntia lääkkeidenoton jälkeen tuli todella paha olo. Muuten toimi  hyvin, mutta nukkuminen meni ihan pyörimiseksi. Olen seurannut untani sekä Sleep Bot - appilla että Polar Loopilla, ja voi jukra mitä syheröä mun yöt on. Parina yönä Loop ei ole edes tunnistanut minun nukkuneen. Harmi kun noina öinä ei ollut Sleep Bot käytössä. Eilen jätin iltalääkkeen ottamatta ja siirsin sen taas aamuun, ja kas vain kun oli heti parempi yö. Päivällä tosin sitten jälleen huimasi ja oli paha olo. Annan lääkkeelle vielä muutaman viikon armonaikaa, mutta jos sittenkään ei ala olo paranemaan saa tämä kokeilu loppua. Ja taidan jättää muutenkin nämä lääkekokeilut tähän jos Strattera ei osoittaudu hyväksi.

PS. Pääsin sinne hakemaani koulutukseen! En muista olenko maininnut asiasta aikaisemmin, mutta nyt se on virallista. Ja työtkin alkavat syksyllä, soppari on  tosin edelleen kirjoittamatta mutta se ei vaikuta asiaan. Nyt täytyy nauttia tästä kestästä täysillä, kun on viimeinen koko kesän loma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti