tiistai 28. toukokuuta 2013

Hyvä elämä

On tää vuoristorataa, on. Nyt on tuon Voxran aloituksen jälkeen ollut taas ihan hyvä elämä. Keittiö on huomattavasti siistimpi, saan tehtyä hommia puutarhassa ihan eri lailla kuin ennen, pyykit hoituu kaappiin heti kun tulevat sisälle saunalta (tai ei ne ittekseen tuu, mies hakee). Panee miettimään miks hemmetissä mä lopetin sen Voxran jos se oikeasti auttoi näin paljon. Vai voiko tää vaan olla sitä että on kesä ja valoisaa? No, joka tapauksessa käyn rahapäivänä hakemassa toisen purkillisen Voxraa ja koitan olla lopettamatta muutaman viikon kuluttu.a

Kesällä on ihanaa kun on valoisaa mutta ei mulle näytä aurinko oikein sopivan. Mikä lie vampyyri olen. Tänään olin vähän enempi ulkona kun meillä oli kaveri lapsineen kylässä. Iltapäivällä havahduin siihen että rapsutan itseäni kun kapinen rakkikoira. Aurinkoihottumaa! Käsivarret ja niska täynnä pientä näppylää joka kutiaa ihan hirveästi. Pitäisi verhota itsensä burkhaan ettei altistuisi auringolle mutta silloin varmaan kuolisin lämpöhalvaukseen. Pelkässä teepparissa ja shortseissakin tulee hiki vaikka ei tekis mitään. Vaan ei saa valittaa.....

Niin vielä tuosta hyvästä elämästä. En muista milloin viimeksi olisin paistanut täydellisen satsin lettuja. Muutama päivä sitten näin pääsi käymään, ja oli vielä litran taikina. Kyllä oli kuulkaa hyviä!


2 kommenttia:

  1. Hei kiva blogi ja kiitti siit. Voxra tuntuis olevan potkua antava lääke? Itse aloitan huomenna. Addi olen minäkin mutta ilman diagnoosia.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Tää päivättäminen vaan on mitä on, yllättäen. Mutta aina muistaessani tänne jotain raapaisen. :)

    Kyllä Voxra tosiaan tuntuu auttavan. Toivottavasti jatkossakin, eikä käy kuten Concertan kanssa eli lakkaa auttamasta jossain vaiheessa.

    Toivotaan että olis sullekin hyvä lääke. :)

    VastaaPoista